TheNextSales

Company Type:

Channel Partners

Country: Netherlands

City: Rotterdam

Overview:

We helpen IT bedrijven om de kwaliteit van hun Conversaties te verbeteren door nieuwe en effectieve Sales Play(er)s te introduceren en te trainen.

Industries:

Digital Media
Software

Market Specialization:

Small & mid-sized businesses (B2B)
Enterprise (B2B)

Partner Program available for:

Reseller
Value Added Reseller (VAR)

Contact Details:

Waterloostraat 188a

+ 31 - 0618477115

Similar Channel Partners you might also be interest in:

Reclame- & ontwerpbureau Brandyard maakt merken visueel zichtbaar. Corporate Identity design en merkactivaties zorgen voor duidelijke en eigentijdse positioneringen. Brandyard makes your brand look good and feel great!

Meer rendement uit je website of marketingcampagnes halen? Impactful helpt je graag verder met AdWords, Facebook, Display & Analytics!

Graffx Design voor webdesign, ontwerp van uw website met CMS | Webhosting Rotterdam | Webdesigner Rotterdam | Web development | altijd een oplossing op maat | aantrekkelijk tarief | ruime pakketkeuze & diverse webopdrachten.

Wij zijn Havana Harbor, Creative Agency for Digital Journeys

Naam&Faam is het reclamebureau dat kampioenen creëert. Wij zijn reputatiebouwers pur sang, vanuit hartje Rotterdam. Wij ontwikkelen communicatie met effect, in lijn met uw ambities. Wij helpen met verkopen. Dat is immers het resultaat van een goede r...

Performance, dat is waar wij in uitblinken. Als snelgroeiend digitaal bureau ontwikkelen we strategieën die op de eerste plaats resultaat opleveren.

Boerenjongens creatief communicatiebureau in Rotterdam. Creatieve monsters met kennis en ervaring op het gebied van Communicatie. Wij ontwerpen en ontwikkelen website, campagnes, strategieën voor grote en kleine bedrijven. Wil je een Indentite...

B2B Leadgeneratie & Marketing naar een hoger plan tillen? We helpen je met meer bezoekers, meer kwalitatieve leads en meer ideale klanten!

Ha! is hét online marketing bureau uit Rotterdam. Gespecialiseerd in Inbound Marketing en Sales. Wij maken datagedreven campagnes die leiden tot omzetgroei.

CloudAdvies heeft overeenkomsten gesloten met de toonaangevende leveranciers van Cloud oplossingen zoals Zoho Inc, Google of Cloud Technology Solution Limited. Op basis van deze producten leveren wij diensten en kennis om uw bedrijfsinformatisering veilig, betrouwbaar en slagvaardig volledig naar de Cloud te migreren.CloudAdvies ondersteunt u met tactische en strategisch vraagstukken voor het gebruik, de mogelijkheden en de migratie naar Cloudcomputing. Vanwege onze brede wetenschappelijke en economische kennis gecombineerd met een ervaringsdeskundig team zijn wij in staat u optimaal advies te bieden. Wij helpen u met toepassingen zoals Sociale media, CRM en/of uw financiële administratie systematisch in de Cloud te implementeren.