Bilser Bilgisayar ve Yoenetim Sistemleri AS

Company Type:

Channel Partners

Country: Turkey

City: Istanbul

Overview:

Bilser Bilgisayar ve Yönetim Sistemleri A.S.



Ticaret veya üretim yapan her büyüklükte kurulusa, ileri bilgi teknolojilerine dayali, anahtar teslimi BT projeleri yapmak, gerekli özgün çözümleri gelistirmek, eleman saglamak, egitim, danismanlik ve destek hizmetleri saglamak amaci ile 1976 da kisi sirketi olarak Istanbul ’da kurulmus, 1979 ‘dan itibaren kurumsallasmis, 1986 da ise Anonim Sirket yapisina dönüsmüs, sistem entegratörü uzman bilgi teknoloji uygulama sirketidir.

Üretim, finans, insan kaynaklari/bordro, kisaca ERP uygulamalari ile çagri/destek merkezi, müsteri iliskileri yönetimi (CRM) ve servis destek merkezi uygulamalari ile bilgi teknoloji güvenlik uygulamalari çözümlerinin hemen tamami, alaninda lider olmus, büyük emek ve yatirim ile Türkiye sartlarina uyarlanmis, uluslararasi BT uygulamalarindan olusmaktadir.

Ayrica her türlü isletme tarafindan kullanilabilecek uluslararasi bazda standart ve özgün BT uygulama çözümlerinin Türkiye temsilcisi olarak, bu ürünlerin “yerellestirme” çalismalari tamamlanmis ve Türkiye genellinde hizmetini sürdürmektedir.

Industries:

Software
High Tech & Communications

Market Specialization:

Small office - home office: SOHO (B2B)
Small & mid-sized businesses (B2B)
Enterprise (B2B)

Partner Program available for:

White LabelDistributor
ResellerSystem Integrator
Value Added Reseller (VAR)

Contact Details:

Kasap Sokak, Eser Is Merkezi, No 16/A Esentepe, Sisli, Istanbul

+ 90 - +90 212 275 00 00

Similar Channel Partners you might also be interest in:

Ketencek is a web development company that specializes in software technologies. They offer reliable web-based services to various companies, especially in the wholesale and retail sectors.

NOLTO Bilisim Limited Sirketi, Telekomünikasyon ve Bilisim sektörlerinde 10 yili askin edindigi müsteri deneyimlerini gelistirerek, bilgi birikimini ve tecrübesini kendi müsterilerine aktarmak için Istanbul’da konularinda egitimli ve deneyimli uzmanlasmis girisimci kisiler tarafindan kurulmus bir teknoloji firmasidir.NOLTO Bilisim, kuruldugu yillarda çesitli endüstrilerdeki ve büyüklükteki kuruluslara, kamu kurumlarina, çagri merkezlerine, telekom operatörlerine altyapi donanim tedarikçisi ve sistem entegratörü olarak hizmetler vermistir.Güçlü ve yaygin saha ekibi kadrosu ile Türkiye genelinde 10.000 üzerinde bireysel internet/DSL Modem kurulumunu tamamlamis, Bulut Çagri Merkezi ve Bulut Santral hizmetleri üzerinden toplamda 20.000 dakikadan fazla ses görüsmesi yapilmasini saglamistir. Bu süreçte taahhüt ettigi %99,9 çalisma süresi orani ile hizmet vermistir.Bugün, yilda 15,000 Adet basta IP Telefon/Telsiz telefon olmak üzere, Telefon Santrali ve VoIP Ag Geçidi ürünleri s ...

YORENET Teknoloji Turizm ve Ticaret AS un çözümlerini, hizmetlerini ve ürün portföyünü görüntüleyin.

Dünya’nin bilisim teknolojilerinin önde gelen lider ürünleriyle is ortakligi yapan BT Exper, bunun yani sira ihtiyaca özel 7/24 servis hizmet anlayisi içinde katma degerli hizmetler sunmaktadir. Farkimiz, KURUMA ÖZEL hizmet anlayisimiz.

We provide data backup operations and co-working space in cloud. Our backup processes perform instant backup for folders and files, scheduled tasks for SQL and emails. Narbulut performs the differential backup method, creates versions for your data without affecting your quota. We are committed to zero data loss and trouble-free operation for your organization. No data can be permanently deleted from Narbulut so even if you are hacked, you will lose any data.