Algotech Srbija

Company Type:

Channel Partners

Country: Serbia

City: Beograd

Overview:

Oups, we are sorry but there are no description data for this company.

Contact Details:

Bulevar Peka Dapcevica 15, Voždovac

+ 381 -

Similar Channel Partners you might also be interest in:

View the solutions, services and product portfolio of ICTS DOO

Proscom je u potpunosti domaca kompanija, sa sedištem u Beogradu. Bavi se integracijom, projektovanjem i realizacijom telefonskih i racunarskih sistema.

Proscom je u potpunosti domaca kompanija, sa sedištem u Beogradu. Bavi se integracijom, projektovanjem i realizacijom telefonskih i racunarskih sistema.

Kreiramo softverska rešenja u skladu sa vašim potrebama. Analiziramo, predlažemo i implementiramo rešenja koja i unapreduju svaki aspekt poslovanja.

Kompanija je osnovana 1991. godine sa ciljem da kreira, razvija, implementira, prodaje i pruža usluge podrške IT sistema.

Kompanija TeleGroup je jedan od vodecih Solution provajdera u oblasti informaciono – komunikacionih tehnologija (ICT) i energetike na tržištu zapadnog Balkana. Osnovana je 1992. godine u Velikoj Britaniji pod nazivom TeleGroup Limited, a danas u svom s...

categories icon

Categories:

products icon

Products:

View the solutions, services and product portfolio of Micro Business Solutions

ClasterTech - Official Website, Cisco Partner, Microsoft, HP, Hewlett Packard Enterprise, F Secure, VM Ware, IBM, Tesla, APC, Prishtina, Kosova, ClasterTech, IT, Profesional, Network, Server, Services, Buziness Partner, Prishtina, Prishtina, Kosovo,