Headstart

Company Type:

Channel Partners

Country: Finland

City: Helsinki

Overview:

Oups, we are sorry but there are no description data for this company.

Products/Vendors

SAP

Products in city: Helsinki

Contact Details:

Tekniikantie 12 02150 Espoo

+ 358 -

Similar Channel Partners you might also be interest in:

Luotettavuudestaan ja palvelusasenteestaan tunnettu, riippumaton tietojärjestelmätoimittaja ja ohjelmistojen kehittäjä.

Wakaru Oy - Autamme yrityksiä ja organisaatioita kehittymään henkilöstöä valmentamalla, ammattilaistapahtumin, konsultoimalla ja teknologiapalveluin.

Sardion Oy – Enterprise content management (ECM), business process management (BPM), and web content management (WCM).

Vaativien Business Intelligence ja Planning -ratkaisujen suunnittelua ja toteutuksia. Kaikki yrityksemme konsultit ovat kokeneita osaajia, joilla on yli 10 vuoden kokemus alalta.

Houston Analytics on täyden palvelun analytiikkatalo ja tarjoamme yrityksille ennakoivan analytiikan ja tiedolla johtamisen ratkaisut palveluineen.

Kasvatamme organisaatioiden kilpailukykyä liiketoimintatiedon avulla ja visioimme tulevaisuuden tiedolla johtamisen ratkaisuja.

Tahdotko parasta toiminnan- ja taloudenohjausta? Läpinäkyvyys ja porautuvuus kaikkeen tietoon reaaliajassa. Lue lisää Staria ONE STOP ® -ratkaisuista.

Profit Software is an independent software and consultancy services vendor in Finland focusing on banks and insurance companies.

Keeping Software Simple. Ohjelmistolisenssien jälleenmyyjä. Ohjelmistolisenssit, fontit, ohjelmistokonsultointi, auditoinnit.

Our core business is to help you to better manage the complexity of the world around you. Working with Anaplan, the world's leading planning and performance management platform, Executit creates processes and solutions that enable our clients to mana...

Softaidea on konsultointiyhtiö, joka auttaa yrityksiä menestymään kehittämällä kokonaisvaltaisia ja laadukkaita raportointi- ja tiedon analysointi -ratkaisuja QlikView:llä ja QlikSensellä.

We provide services and technical solutions that help business controllers to succeed in an ever-changing business environment.

Greitco was born to the business with technical talents and abilities far beyond the average. Our dedicated crew is here to tackle unproductive IT projects with their quick wit and hands on approach. With the best professionals and clients in the field...