Bircom

Company Type:

Channel Partners

Country: Turkey

City: Istanbul

Overview:

Oups, we are sorry but there are no description data for this company.

Products/Vendors

Categories:

Find similar companies in Istanbul:

Contact Details:

Eski Büyükdere Caddesi No:61 Kat:3 34415 4. Levent

+ 90 -

Similar Channel Partners you might also be interest in:

Encotes Ltd.Sti. offers tailored telecommunications solutions, focusing on Microsoft Teams certified IP phones and projects for efficient business communication.

We are a digital transformation and marketing agency and we love our pixels.

IBM Spectrum Protect Plus Veri Çaginda Modern Veri Koruma Yaklasimi Detayli Bilgi Hiper Tümlesik Altyapi HyperFlex Çoklu Bulut Platformu ile tanisin.

CCR, a leader of the contact center technologies industry for more than 25 years of experience, a team of experts and self-developed technologies!

Labirent un çözümlerini, hizmetlerini ve ürün portföyünü görüntüleyin.

Bekdata Teknoloji A.S., 27 yili askin bir süredir çagdas egitim kavrami kapsaminda egitim kurumlarinin teknolojik ihtiyaçlarinin belirlenmesi, projelendirilmesi ve karsilanmasi için sektörünün devleri ile birlikte çözümler üretmekte, projeler yapmakta ...

ECtech Enterprise Communication Services private and legal institutions are currently using and working on the DECT communication systems, Call Center, Unified Messaging, all the necessary hardware and software for applications such as VoIP, network in...

Orcom Bilgi ve Iletisim Teknolojileri San. ve Tic. Ltd. Sti. Fatih Sultan Mehmet Cad. Yürekli Adam Sok. No:10 Kavacik-BEYKOZ ISTANBUL

CESA Bilisim Teknolojileri un çözümlerini, hizmetlerini ve ürün portföyünü görüntüleyin.

Shn Teknoloji ve Mühendislik, Kurumsal Iletisim Çözümleri ve Zayif Akim Güvenlik Teknolojileri konusunda katma degerli çözümler sunmaktadir. Sertifikali uzman ekipleri ile Danismanlik, Projelendirme, Ürün Seçimi ve Teknik Destek süreçlerini yönetir.

Türkiye Bilgi Teknolojileri sektörünün yön belirleyen kuruluslarindan KoçSistem, “uçtan uca hizmet verme” anlayisi dogrultusunda, ihtiyaca göre gelistirdigi özel teknolojik çözümleriyle, müsterilerine beklentilerinin ötesinde hizmet vermeyi ilke edinmi...

Sekom, bilisim teknolojileri alanindaki son gelismelerin pazara sunulmasinda öncülük ederek farklilasmayi benimsemis, sistem bütünlestirici bir firmadir.

Perasis Yazilim Teknolojileri güncel, pratik, hizli mobil ve web yazilimlari gelistirir. Yazilim ve bilisim alaninda danismanlik hizmetleri saglar.