Alphasonic Kft

Company Type:

Channel Partners

Country: Hungary

City: Budapest

Overview:

Oups, we are sorry but there are no description data for this company.

Contact Details:

1044 Budapest, Ipari park u. 8.

+ 36 -

Similar Channel Partners you might also be interest in:

Az Aspectis magyarország vezeto IP biztonságtechnikai disztributora. Olyan piacvezeto márkákat képviselünk mint az Axis Communications, D-Link, Milestone Systems, NETAVIS, Paxton Access, Planet Technology és QNAP Security.

Modern Alarm Kft. behatolásjelzo tuzjelzo CCTV videomegfigyelo riasztó biztonságtechnikai nagykereskedés: Optex, Texecom, Jablotron, Wisenet, Hikvision

KÉSZPÉNZLOGISZTIKA BIZTONSÁGTECHNIKA TÁVFELÜGYELET ORZÉS ÜZEMELTETÉS CRITERION360 KÉSZPÉNZLOGISZTIKA BIZTONSÁGTECHNIKA TÁVFELÜGYELET ÉLOEROS ORZÉS ÉPÜLETÜZEMELTETÉS CRITERIO...

Kamerás megfigyelorendszerek, riasztók és tuzjelzok nagykereskedelmével, illetve telepítésével foglalkozunk. Országos telepíto partnerhálózattal is rendelkezünk.

Az Effective Group Informatika Zrt 2011-ben kezdte meg tevékenységét az informatikai piacon. Elsodleges profilunk az egyedi szoftverfejlesztés és támogatás, de ezen felül tanácsadás, informatikai audit, implementálás, projektvezetés területén is megbíz...

Informatikai és rendszerintegrátor megoldások és szolgáltatások. 30 év kompetenciájával, Magyarország TOP10 IT vállalkozásai között vagyunk.

Amennyiben olyan rendszerintegrátort keres, amely   a releváns piaci területek tapasztalt szakembergárdájával dolgozik, kulcsrakészen szállítja a legújabb technikai

Cégünk teljes köru megoldás portfóliókat kínál telekommunikáció, hálózat- és infrastruktúra, valamint vizuáltechnika területen.

Biztos partner a digitális transzformációban. Middleware, DevOps és felho megoldások, szoftverrobotok és egyedi szoftverfejlesztés közép- és nagyvállalatoknak.

A legnépszerubb tárhely szolgáltató Magyarországon! Kiemelt WordPress támogatás, hazánk legtöbb tárhely eroforrása, és exkluzív 100e Ft értéku ajándékok várják Önt és weboldalát!

Tekintse meg a SMP Solutions megoldásait, szolgáltatásait és termékportfólióját.

Tekintse meg a DELTA csoport megoldásait, szolgáltatásait és termékportfólióját.

Agilis megoldásaink könnyen integrálhatóak, rugalmasan alakíthatók az ügyféligényeknek megfeleloen. Hozzásegítünk vállalatod sikeres agilis muködtetéséhez.

Admin Integra: Informatikai infrastuktúra elso kézbol! Szerverek, szoftverek és vékony/zéró kliensek Android, Linux és Windows operációs rendszerekkel.