GENET

Company Type:

Channel Partners

Country: Turkey

City: Istanbul

Overview:

Oups, we are sorry but there are no description data for this company.

Products/Vendors

Products in city: Istanbul

Contact Details:

Fulya Cd. Aysecik Sk. No:33 34394 Mecidiyeköy / Istanbul

+ 90 -

Similar Channel Partners you might also be interest in:

Endeks Bilisim un çözümlerini, hizmetlerini ve ürün portföyünü görüntüleyin.

Secom Alarm ve Güvenlik Sistemleri ile hem sevdikleriniz hem de isiniz koruma altinda. Secom; hirsizlik, yangin gibi konularda güvende olun!

Odak Güvenlik sistemleri olarak 2002 yilindan beri elektronik, güvenlik ve iletisim sistemleri konusunda; mühendislik&danismanlik, proje&tasarim, satis&uygulama, satis sonrasi destek, bakim ve servis hizmetleri vermekteyiz.

Türkiye'nin en genç ve her biri konusunda uzman kadromuz ile çagimizin ihtiyaci "Güvenlik ve Otomasyon Teknolojileri" hizmetlerini sizlere ulastirabilmenin gururunu yine temsil ettigimiz siz müsterilerimizle paylasiyoruz. Gerek son kullanici projele...

ENTPA, 1983 yilindan bu güne üstün Türk mühendisligi ve 30 yillik bilgi birikimini özgün tasarimlariyla bulusturarak, ürünlerini dünyanin 5 kitasinda 50'ye yakin ülkeye ''Global Tedarikçi'' kimligiyle ihraç eden ve Türkiye elektronik sektörünün öncü fi...

Öncü Security Systems Inc. It is the leading technology company that delivers many international brands to consumers in the most efficient and efficient way.