Carus

Company Type:

Channel Partners

Country: Finland

City: Helsinki

Overview:

Oups, we are sorry but there are no description data for this company.

Categories:

Find similar companies in Helsinki:

Contact Details:

Spektri Business Park, Kvartti building Metsänneidonkuja 10 02130 Espoo

+ 358 -

Similar Channel Partners you might also be interest in:

We are helping organizations test ideas and develop new products in days instead of years. Since 2000.

Suomen johtava tiedonhallinnon talo. Solu Digital tarjoaa Microsoft-teknologiaan pohjautuvia ratkaisuja ja palveluita eri tarpeisiin.

900 alan asiantuntijaamme työskentelevät älykkäämmän maailman puolesta, jossa teknologia voimaannuttaa niin yksilöitä, yrityksiä kuin yhteiskuntaa

Kasvatamme organisaatioiden kilpailukykyä liiketoimintatiedon avulla ja visioimme tulevaisuuden tiedolla johtamisen ratkaisuja.

EmCe on vahva taloushallinto-ohjelmistojen ja Microsoft Dynamics Nav osaaja. Yli 1500 asiakasta. Yli 35 vuoden kokemuksella. Tutkitusti tyytyväiset asiakkaat.

Softaidea on konsultointiyhtiö, joka auttaa yrityksiä menestymään kehittämällä kokonaisvaltaisia ja laadukkaita raportointi- ja tiedon analysointi -ratkaisuja QlikView:llä ja QlikSensellä.

Tutustu ONEbase ratkaisuihin, palveluihin ja tuotevalikoimaan.

Tehostamme yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT-alan projekti- ja konsultointipalveluita.

We support our customers in capitalizing the data and combine it with other information in order to produce improved business insight.