Seyfor

Company Type:

Channel Partners

Country: Czech Republic

City: Brno

Overview:

Oups, we are sorry but there are no description data for this company.

Products/Vendors

Contact Details:

Drobného 49, 602 00 Brno

+ 420 -

Similar Channel Partners you might also be interest in:

Czech Republic

Váš partner pro rozšírení systému SAP. Speficializujeme se na poradenství v oblasti cloudových SAP technologií, vývoj SAPUI5 aplikací a implementace integrací v rámci SAP Integration Suite.

Czech Republic

We understand the business systems and we can bring their performance to a new level. We are a Microsoft partner and implement systems that support our customers operations.

Czech Republic

We’ve been suppliers of integrated business solutions using Microsoft Dynamics NAV/ AX/ CRM and company information portals since 1990

Czech Republic

Šetríme lidem cas, zvyšujeme firemní kapacity a zjednodušujeme procesy. Vyvíjíme software, který pomáhá živnostníkum, firmám, korporacím a verejným institucím.

Czech Republic

Máme nástroje a know-how, které nakopnou efektivitu vaší práce. Nasadíme u vás Google a ukážeme, jak z jeho aplikací dostanete maximum.

Czech Republic

categories icon

Categories:

products icon

Products:

Spolecnost Info21, spol. s r.o. poskytuje svým zákazníkum software a služby zamerené na optimalizaci obchodních, výrobních i servisních procesu.

Czech Republic

Prohlédněte si řešení, služby a portfolio produktů společnosti Pretass

Czech Republic

Nabízíme široké portfolio HW a SW rešení s hlavním zamerením na Asset Management, aplikace DMS/PLM, Big Data, kybernetickou bezpecnost (SIEM), vcetne jejich implementace, podpory a provozu.

GEMMA Systems je dodavatel ERP systému od firmy Infor Global Solutions (dríve Baan, SSA Global a LSA). Nabízí Infor ERP LN, Infor SC Scheduler, Infor ERP Visual, Infor BI a Infor EAM.

Czech Republic

Vytváríme a spravujeme podnikové informacní systémy, které pomáhají rídit firemní procesy. Nabízíme také software pro správu a rízení lidských zdroju (HR systémy). Aplikace plusPortal je webová aplikace, která tyto informacní systémy propojuje. Podporu...

Czech Republic

Spolecnost Amedeo s.r.o. vznikla v únoru 2004 transformací podnikatelských aktivit jejího jednatele, avšak pocátky podnikatelské cinnosti v oboru informacních