Opennetworks

Company Type:

Channel Partners

Country: Hungary

City: Budapest

Overview:

Oups, we are sorry but there are no description data for this company.

Find similar companies in Budapest:

Contact Details:

1117 Budapest, Fehérvári út 50-52

+ 36 -

Similar Channel Partners you might also be interest in:

Az Alphasonic Kft. Budapesti nagykereskedés, mely számítás- és biztonságtechnikai eszközök és kiegészítok forgalmazásával foglalkozik. Megbízható, minoségi termékei, kiemelkedo szolgáltatásai miatt vezetok között elso.

Informatikai és rendszerintegrátor megoldások és szolgáltatások. 30 év kompetenciájával, Magyarország TOP10 IT vállalkozásai között vagyunk.

Amennyiben olyan rendszerintegrátort keres, amely   a releváns piaci területek tapasztalt szakembergárdájával dolgozik, kulcsrakészen szállítja a legújabb technikai

Cégünk teljes köru megoldás portfóliókat kínál telekommunikáció, hálózat- és infrastruktúra, valamint vizuáltechnika területen.

Admin Integra: Informatikai infrastuktúra elso kézbol! Szerverek, szoftverek és vékony/zéró kliensek Android, Linux és Windows operációs rendszerekkel.

innovatív informatikai és infokommunikációs megoldások

categories icon

Categories:

products icon

Products:

innovatív informatikai és infokommunikációs megoldások

Valkyr: IT biztonsági és hálózati integráció válogatott, magas minoségi szintet képviselo megoldásokkal és az elvégzett munka hozzáadott értékének középpontba állításával.

Szakérto csapatunk az IT tanácsadástól kezdve, a rendszerüzemeltetésen át, a vállalat szoftveres támogatásáig a teljes üzleti folyamatot lefedi.

Az Invitel Csoport tagjaként egyedülálló tapasztalatunk van a telekommunikáció és az informatika, ezen belül az adatközponti és felhoszolgáltatások terén.

categories icon

Categories:

Tekintse meg a Porion-Digital megoldásait, szolgáltatásait és termékportfólióját.

SCI-Network zRt. - A SCI-Network Távközlési és Hálózatintegrációs zRt. hálózati rendszerintegrációval foglalkozó szakérto vállalkozás.