Phoenix Consulting

Company Type:

Channel Partners

Country: Turkey

City: Istanbul

Overview:

Oups, we are sorry but there are no description data for this company.

Products/Vendors

Products in city: Istanbul

Contact Details:

Atatürk Caddesi No.295 34829 Çayagzi Beykoz Istanbul

+ 90 -

Similar Channel Partners you might also be interest in:

Zukod Yazilim un çözümlerini, hizmetlerini ve ürün portföyünü görüntüleyin.

Minerva un çözümlerini, hizmetlerini ve ürün portföyünü görüntüleyin.

ITG un çözümlerini, hizmetlerini ve ürün portföyünü görüntüleyin.

Grupas Gelisim; Yönetim Mükemmelligi, Operasyonel Mükemmellik ve Gelisim / Ögrenme odakli hizmet veren bir uygulamali danismanlik / egitim kurulusudur.

ÖNE ÇIKANLAR DIJITAL DÖNÜSÜMÜN HIZINI EN YENI TEKNOLOJILERLE YAKALAYIN SAP LEONARDO SAP’nin dijital yenilik sistemi SAP Leonardo, devrim niteligindeki teknolojileri entegre ediyor ve bunlari sorunsuz bir sekilde bulutta çalistiriyor. SAP

SAP sektörel ve SAP cloud çözümleri ile firmalarin dijital dönüsüm süreçlerinde SAP ERP, SAP S/4HANA çözümlerinin sistem entegratörlügünü de yapmaktayiz.

This is the official Web Site of ProcessPark. We are experts at ITIL® COBIT ISO20000  trainings, project management and consultancy.

CAD ve CAM yazilimlari, CNC programlama, son teknoloji 3D baski sistemleri ve ihtiyaciniz olan pek çok çözüm Armada Yazilim uzmanligi ile sizinle!

Dijitalis; Türkiye'nin lider sirketlerine tedarik zinciri yönetimi konusunda danismanlik hizmetleri ve ileri planlama yazilimlari sunmaktadir. Dijitalis, sahip oldugu yaklasim, yöntem ve araçlar ile sirketlerin süreçlerini basitlestirerek verimlili...

Enqura is acronim for Enhanced, Qualified and Rational words. Enqura provides enhanced solutions with qualified human resources as your rational choice.

Beat Software Solutions un çözümlerini, hizmetlerini ve ürün portföyünü görüntüleyin.

Intellium is a professional business analytics consulting company. Intellium offers Intelligent and Innovative Solutions

Grid Teknoloji 4 kita, 17 farkli ülkede Teknoloji, ERP, Yazilim Gelistirme, Proje Yönetimi gibi birçok alanda 100'ün üzerinde çalisani ile yaninizda!

2005 yilinda faaliyete baslayan Turuncu Teknoloji Tasarim olarak internet uygulamalari, yazilim gelistirme ve arayüz tasarim hizmetleri vermekteyiz.

Türkiye’nin önde gelen kurumlarina Danismanlik, Sistem Entegrasyonu ve Proje Yönetimi hizmetleri sunmak amaciyla 2011 yilinda kuruldu. Bugün Linktera 120’yi askin çalisani ve kurumlara özel çözümleriyle gelecegi tasarliyor.

Rota, sahip oldugu tecrübe ile proje yönetimi çözümlerini Microsoft Project Server ve SharePoint Server üzerinde gelistirmektedir. Tüm danismanlarimiz Microsoft sertifikali bilgi çalisanlaridir. Danismanlarimiz, PMI-Project Management Institute onayli ...

PRM YAZILIM un çözümlerini, hizmetlerini ve ürün portföyünü görüntüleyin.