CloudAdvies

Company Type:

Channel Partners

Country: Netherlands

City: Rotterdam

Overview:

CloudAdvies heeft overeenkomsten gesloten met de toonaangevende leveranciers van Cloud oplossingen zoals Zoho Inc, Google of Cloud Technology Solution Limited. Op basis van deze producten leveren wij diensten en kennis om uw bedrijfsinformatisering veilig, betrouwbaar en slagvaardig volledig naar de Cloud te migreren.

CloudAdvies ondersteunt u met tactische en strategisch vraagstukken voor het gebruik, de mogelijkheden en de migratie naar Cloudcomputing. Vanwege onze brede wetenschappelijke en economische kennis gecombineerd met een ervaringsdeskundig team zijn wij in staat u optimaal advies te bieden. Wij helpen u met toepassingen zoals Sociale media, CRM en/of uw financiële administratie systematisch in de Cloud te implementeren.

Industries:

E-CommerceHigh Tech & Communications
Enterprise
Software

Market Specialization:

Small & mid-sized businesses (B2B)
Enterprise (B2B)

Partner Program available for:

Value Added Reseller (VAR)
API Program (Developers)
System Integrator

Contact Details:

Meeuwensingel 101

+ 31 - +31 85 8888160

Similar Channel Partners you might also be interest in:

We helpen IT bedrijven om de kwaliteit van hun Conversaties te verbeteren door nieuwe en effectieve Sales Play(er)s te introduceren en te trainen.

Wij helpen ondernemers met een droom en NON-Profits met een missie om online succesvol(ler) te zijn door wat juice aan jouw online marketing mix toe te

De producten die wij dagelijks opleveren bestaan o.a. uit: websites, webshops, applicaties, animaties en huisstijlen. Als team streven wij er naar om u als klant volledig te ontzorgen. Indien u meer informatie wilt over ons bedrijf, ons portfolio o...

Kan jouw website of online marketing ook meer succes gebruiken? Online kan de sleutel zijn! Maar hoe? Maak kennis met Onest na de klik!

Graffx Design voor webdesign, ontwerp van uw website met CMS | Webhosting Rotterdam | Webdesigner Rotterdam | Web development | altijd een oplossing op maat | aantrekkelijk tarief | ruime pakketkeuze & diverse webopdrachten.

Looking for a new digital agency? Whatever you need, you can do it all under one roof. Our roof. We’re a digital one-stop shop.

Bekijk de oplossingen, diensten en het productportfolio van Wavelight

Op zoek naar een reclamebureau of communicatiebureau in Rotterdam met onderscheidende oplossingen? ?(online) marketing ?communicatie ?branding ?webdesign. Dare to click!

DIGIWEDO versimpelt ingewikkelde vraagstukken naar eenvoudige digitale oplossingen.

Jouw partner in crime voor strategie, design & development. Wij ontwikkelen succesvolle websites, webapplicaties en e-commerce platformen.

BURO210 is een internetbureau gevestigd in Stolwijk. Iedereen bij BURO210 houdt van twee dingen: het internet en tevreden klanten. We brengen al onze klanten samen en creëren samen met onze klanten websites en webshops in perfect passende huisstijlen. ...

Offff is een branding studio uit Rotterdam. Gespecialiseerd in branding, reclame, websites en packaging. We creëren merken die schuren, herkenbaar zijn en niet te kopiëren.

Naam&Faam is het reclamebureau dat kampioenen creëert. Wij zijn reputatiebouwers pur sang, vanuit hartje Rotterdam. Wij ontwikkelen communicatie met effect, in lijn met uw ambities. Wij helpen met verkopen. Dat is immers het resultaat van een goede r...

Merkstrategie, Ontwerp, Creatie & Marketing. Wij maken branding voor tech- en maakbedrijven die gezien, begrepen, geloofd en geliefd willen worden.

Evers en de Gier is een full service ontwerpbureau dat ambitieuze bedrijven vooruit helpt met branding, websites & interfaces.

Specialised in building leading lifestyle & tech brands that people love. And websites they'll never forget. Let's turn your untapped value into brand value—together.